Gå till innehåll
CK Granit Gävle
CK Granit Gävle
En bild

Den 31 januari startar vi årets första nybörjarkurs

Vi arrangerar nybörjarkurser i curling och en kurs består av 4 tillfällen på Onsdagar kl. 19.00 - 20.30. Säsongens första kurs startar 21 januari och pågår vecka 4-8.

Målet är att du efter våra fyra tillfällen ska ha lärt dig grunderna i curling och känner dig redo att fortsätta spela curling. Kursen passar för alla som vill prova på. Inga förkunskaper behövs. Om du varit med på nån av våra prova på-tillfällen får du nu möjligheten att bli en curlare.

Kostnaden är 500 kr för fyra tillfällen. Då ingår även ett medlemskap i CK Granit resten av säsongen.Klubben har spelaktiviteter där man deltar som individ. Är man flera som vill fortsätta spela kan man bilda ett lag för spel i klubben. Som medlem får du möjlighet att boka egna träningstillfällen utan extra kostnad.

Vi har all utrustning du behöver för att starta upp på bästa sätt. I hallen är det ca + 5 grader, en tunn jacka eller tjock tröja brukar vara tillräckligt. Tunna handskar i skinn eller liknande material (som inte glider på plast) rekommenderas. För att kunna spela curling behövs träningsbyxor eller andra stretch/rymliga byxor som inte begränsar rörligheten.

Anmälan snarast till: stefan@ckgranit.se.

Publicerad: 2023-01-30

Senast uppdaterad: 2024-01-08

Författare: larsake@ckgranit.se

Sponsorer

Besöksadress

Sanatorievägen 1, Testebovallen
80646 Gävle

 

Postadress CK Granit
C/O Sundin Hagaströmsvägen 45 800 11 Gävle

Kontakta oss

070-2138009
kontakt@ckgranit.se