Gå till innehåll
CK Granit Gävle
CK Granit Gävle

Testa curling söndag 21 januari!

Söndag den 21 januari har vi prova på-aktivitet kl. 17.00-19.00. Nu har du chansen att testa om det är lika enkelt som det ser ut. Priset? Ingen kostnad såklart.

Är det svårt eller är det lika enkelt som det ser ut? Kan det verkligen vara jobbigt att spela curling och varför sopar dem på isen? När vi har prova-på får du chansen att spela curling och få svar på frågorna.

Våra instruktörer står redo att visa curlingens hemligheter och Du får prova på sporten som alla kan delta i.

Ta med familjen, kompisarna, grannarna eller kollegorna på jobbet och ha skoj nån timme och ta chansen att prova på Din nya idrott! Alla åldrar från 7 och uppåt. Kom och testa en annorlunda och rolig idrott som kan utövas i härlig gemenskap för alla åldrar!

Vi har allt du behöver, som hjälmar, kvastar och skor. I curlinghallen är det ca + 5 grader, en tunn jacka eller tjock tröja brukar vara tillräckligt. För att kunna spela curling behövs träningsbyxor eller andra stretch/rymliga byxor som inte begränsar rörligheten.Tunna handskar i skinn eller liknande material (som inte glider på plast) kan vara bra för kalla händer.

Har du frågor? Då mailar du till Prova på curling

Välkomna!

Publicerad: 2024-01-11

Senast uppdaterad: 2024-01-11

Författare: larsake@ckgranit.se

Sponsorer

Besöksadress

Sanatorievägen 1, Testebovallen
80646 Gävle

 

Postadress CK Granit
C/O Sundin Hagaströmsvägen 45 800 11 Gävle

Kontakta oss

070-2138009
kontakt@ckgranit.se