Gå till innehåll
CK Granit Gävle
CK Granit Gävle

Nybörjarkurs startar på onsdag!!

Välkommen att gå en nybörjarkurs i vår sport vid fyra onsdagar, vecka 5-8 med start redan nu på onsdag, 1 februari kl. 19. Plats: Curlinghallen på Testebovallen i Gävle.

Den här kursen riktar in sig på dig mellan 10-65 år som vill testa på att spela curling och briljera som stjärnorna du ser på TV ibland!

Målet är att du efter våra fyra tillfällen ska ha lärt dig grunderna i curling och känner dig redo att fortsätta med lokala event och tävlingar om du vill.

Kursen passar för alla som vill prova på. Inga förkunskaper behövs. Vi gissar att du kanske varit med på nån av våra prova på-tillfällen och vill ge din nya idrott en chans.

Kostnaden är 500 kr för fyra tillfällen. Då ingår medlemskap i CK Granit resten av säsongen och halv avgift nästa säsong så du kan boka egna träningstillfällen utan kostnad och kliva in i vår sköna öppna gemenskap.

Vi har all utrustning du behöver för att starta upp på bästa sätt. Häng på de kommande fyra onsdgaarna och utmana dig själv att hitta en ny spännande aktivitet på fritiden.

Anmälan snarast till: stefan@ckgranit.se. Det går att dyka upp direkt till kl. 19 nu på onsdag såklart så skriver vi in dig då.

Publicerad: 2023-01-30

Senast uppdaterad: 2023-09-19

Författare: larsake@ckgranit.se

Sponsorer

Besöksadress

Sanatorievägen 1, Testebovallen
80646 Gävle

 

Postadress CK Granit
C/O Sundin Hagaströmsvägen 45 800 11 Gävle

Kontakta oss

070-2138009
kontakt@ckgranit.se