Gå till innehåll
CK Granit Gävle
CK Granit Gävle

Hjälp till på dam-VM i Sandviken

Är du sugen att se världens bästa damer spela curling i Sandviken? 18-26 mars är det dags!

2004 arrangerade CK Granit VM i curling på Gavlerinken. Det blev festligt och fullt på läktarna, inte minst finalhelgen när Peja Lindholm vann VM-guld med sitt lag i vårt distrikt. Och nu är det dags igen. 18-26 mars slås portarna upp på Göransson Arena i Sandviken för att ta emot världens 13 bästa curlingnationer på damsidan.
För dig som är sugen finns alla möjligheter att finnas med. Vi söker fler volontärer till eventet för att skapa ett fantastiskt event. Kontakta stefan@ckgranit.se så hör han av sig. Det kan handla om allt från att hjäpa till på isen till att vara publikvärd, eller entrévärd eller kanske chaufför. Vi har massor av arbetsuppgifter.

Biljetter och all information hittar du på hemsidan för Göransson Arena HÄR Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2022-12-20

Senast uppdaterad: 2022-12-21

Författare: Simon Tollstern

Sponsorer

Besöksadress

Sanatorievägen 1, Testebovallen
80646 Gävle

 

Postadress CK Granit
C/O Sundin Hagaströmsvägen 45 800 11 Gävle

Kontakta oss

070-2138009
kontakt@ckgranit.se