Gå till innehåll
CK Granit Gävle
CK Granit Gävle

Uthyrning

företag - skolor - privat

Vill du prova att spela curling?
Höstsäsongen startar den 2 oktober.

Hos oss kan Företag/Organisationer, skolor och privatpersoner spela curling. En kick-off för medarbetare, en möhippa/svensexa eller en rolig gemensam familjeaktivitet?

För mer information och bokning, maila oss med en förfrågan

Förfrågan är endast en intresseanmälan och bokningen är inte officiell innan vi har en överenskommelse. Ange antal personer samt önskemål om tid/datum, när vi har en överenskommelse skickar vi en bokningsbekräftelse via mail.

FÖRETAG/ORGANISATIONER

För er har har vi reserverat torsdagar men om ni vill spela en annan dag försöker vi lösa det.

Kostnaden är 2 400 kr per bana i två timmar, instruktör ingår och ni får låna den utrustning ni behöver. På en bana spelar man 8 personer. Om ni är fler än 8 kostar det 300 kr för varje ytterligare person. Max antal deltagare på en bana är 10 personer. Vi erbjuder även förtäring eller bara fika, ange eventuella önskemål i bokningsförfrågan. Du kan också boka vårt konferensrum och förena arbete med hälsa och nöje.

PRIVATA GRUPPER


Banorna bokas i 2-timmarspass. För en bana är priset 300 kronor per person och instruktör ingår. Antal deltagare på en bana är 4-8 personer. Vi erbjuder även förtäring eller bara fika, ange eventuella önskemål i bokningsförfrågan.

SKOLOR


För skolor kan vi erbjuda spel tisdagar - fredagar, normalt mellan kl 9.00 -15.00. Kostnad 60 kr/elev.

 

Det här ingår i alla bokningar: I kostnaden ingår banhyra och en eller flera instruktörer. Ni får även låna curlingskor, sop och hjälm (hjälm är obligatorisk).

Klädsel: I hallen är det ca + 5 grader, en tunn jacka eller tjock tröja brukar vara tillräckligt. Tunna handskar i skinn eller liknande material (som inte glider på plast) rekommenderas. För att kunna spela curling behövs träningsbyxor eller andra stretch/rymliga byxor som inte begränsar rörligheten.

Avbokning: Avbokning kan ske kostnadsfritt 7 dagar före. Om avbokning sker 4-6 dagar före blir kostnaden halva beloppet, och 3 dagar eller mindre debiteras hela kostnaden.

Konferens: Vi har även möjligheter att kombinera ert curlingspel med konferens. Vi har konferensrum avskilt från de allmänna utrymmena med plats för 20 personer, tillgång till projektor och whiteboardtavlor.

Kostnad för konferensrum: Halvdag 1 500 kr, Heldag 2 500 kr.

Faciliteter: I hallen finns nyrenoverade omklädningsrum för herrar resp. damer med dusch. Vi har cafeteria och kan erbjuda catering, enklare förtäring eller bara fika. Curlinghallen har hcp-anpassad entré och toaletter och vi erbjuder även anpassat spel för den som sitter i rullstol eller har andra fysiska begränsningar i rygg, ben eller annat.

Vi har anpassat curlinghallen för att förhindra smittspridning. Vi följer de rekommendationer och riktlinjer som finns.

Sponsorer

Besöksadress

Sanatorievägen 1, Testebovallen
80646 Gävle

 

Postadress CK Granit
C/O Sundin Hagaströmsvägen 45 800 11 Gävle

Kontakta oss

070-2138009
kontakt@ckgranit.se